Oldal kiválasztása

Kezdek kicsit izgulni, ezt nem is bizonyítja jobban, hogy ma hajnalban azt álmodtam, hogy lekéstem a gépet. Blődség miatt persze, mert otthon felejtettem a tisztasági csomagomat – ez egy ezüst táska, amit minden túrára viszek magammal, ebből kifolyólag túlélő szett, később ezt majd ismertetem – és a szemüvegemet. Ez utóbbi azért fontos, mert kint nem a lencsémet fogom/tudom majd sűrűbben használni, hanem a szemüvegemet. És én balga visszamentem érte és ezért lekéstem a repülőgépet, nagyon sírtam, arra keltem fel, hogy bőgök, mint egy árva szamár (csak álmomba). Aztán persze gyorsan megnyugodtam, mert végig gondoltam, hogy ez a valóságban lehetetlen.

Egy: biztos nem mennék vissza, persze hiányoznának a cuccaim, de nem mennék vissza.

Kettő: Tomi otthon marad velem feb. 13-án, Ő visz ki a reptérre is, szóval képtelenség, hogy lekéssem a gépet, valószínűleg mi fogunk odaérni először és még megnézünk néhány leszálló gépet, meg felszállót, meg ki tudja még … gyönyörködünk a reptér miliőjében. Kedvesem(és családja) igen nagyon szereti a repülőket, így előre is elnézést kérek, ha sok lesz a repteres bejegyzés, akit nem érdekel,majd ugorja át.

Készülődés gyanánt MÉG NEM tartottam bőrönd próbát, tekintve, hogy a hálózsák sincsen még nálam, DE már beszereztem egy heti fehér holmit, kimostam és bezacskóztam, aaazt találtam ki, – persze nem saját ötlet, a porszívózásért külön köszönet Hetti barátnőmnek – hogy záródós pakkokba rakom és kiszívom a levegőt belőlük, így kisebb helyet foglalnak majd, visszafelé persze ebből majd levegő kinyomkodás lesz, mert nem nagyon lesz porszívónk, bár lehet a mosódézsa mellett lesz egy.

Szóval néhány cucc már van, gyümölcsmosó, kézfertőtlenítő, mini tisztálkodó szerek, icipicire hajtogatható türcsi – ez utóbbi kettő eddig is volt, hiszen túrára is ezeket szoktam magammal vinni, még ha nem is sűrűn használom – , úgy érzem némi előnnyel indulok neki az útnak hála a három éves barlangász múltnak. 😉

Most csütörtökön megyek a doktornénihez és kérek tőle egy Hepa A oltást, meg trópusi antibiotikumot és megrendelem a probiotikumot is… áááhhh mennyi mindent kell elintézni még. És, akkor hamarosan a bőrönd próbát is meg kell ejteni, szóval készülődés az van, fizikailag és lélekben egyaránt …