Oldal kiválasztása

Ma van születésed​ ​napja és így az én megszületésem is ettől a naptól vált lehetővé, mert én téged/titeket  választottalak. Nem volt logikus döntés, lehet nem volt ott az ideje, de döntés volt. 12 éven át mindig úgy éreztem ez csak a halálod utáni nap kettővel.

Nehéz számomra ez az időszak, még ennyi idő után is érzem az elvesztésed ​é​s az életed okozta fájdalmat, korlátokat, töréseket, de a mai mégis más hiszen már csak néhány nap és útra kelünk. Viszlek magammal, ahogy ​e​g​é​sz gyerekkoromban terveztem … ha én egyszer nagy leszek, elviszlek külföldre, ahol sosem jártál, megmutatok neked helyeket, amiket sosem láttál. Nagyobb vágyam sem volt, mint téged boldognak lássalak.

Egészen idáig igazi ​kudarcnak éltem meg, hogy sosem adhattam ezt meg neked, hogy nem utazhattuk be öregkorodban a világot, hogy nem láthattál igazán felnőni, kiteljesedni, megérni, majd újra gyereknek lenni, újra felnőni. Sokáig a harag volt az egyetlen emlékem, amiért itt hagytál, pedig még nagyon sok mindent meg kellett volna tanítanod nekem az életről, el kellett volna mondanod, hogy mi vár rám, tovább mesélni a tapasztalataidat, amiket én megformálok magamnak tanulságnak, figyelmeztetni, óvni, szeretni.

Olyan keveset voltál velem ebben az életben és mégis sokat adtál nekem: az életemet! Már másként látom, másként, mert tudom, hogy te​ mindig​ velem vagy és az, ami bennem van, egyszer benned volt és már én formálom, most te is az én szememen keresztül felfedezheted a világot, és amit te nem oldottál meg arra most nekem van lehetőségem. 12 év kellett hozzá, hogy megértselek téged, hogy mi volt a te életed célja, küldetésed, hogy megértsem mit értettél reinkarnáción​, mit értesz azon, hogy lemenni alfába, hogy önzetlennek lenni a legértelmetlenebb helyzetekben, rendetlennek lenni a rendben, előrelátónak lenni, amikor nincsenek kilátások, bízni a megbízhatatlanokban, védtelenül, sokszor, értelmetlenül szerelmesnek lenni.

​Tudtad, bíztál bennem, hogy én eljutok bárhova, ahova csak szeretnék, elérem, amit csak ​akarok, és túlélem a túlélhetetlent, hiszen tőled van az erőm, az a női erőm, amit az anyától kap a leány, amit hordozunk az ősanyáinktól és továbbadjuk a következőknek. Küldted a segítőket és a nehezítőket, az álmokat és a lehetőségeket.

„Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs „nem tudom”, hogy nincs „úgyse sikerül” vagy „lehetetlen”. Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik.” Sean Thompson

Nekem te ilyen vagy és én neked ilyen vagyok!